Passer au contenu principal

Maak een afspraak op +32 2 226 23 00

Urban Court - Project Dagweergave

Het project

Het project

Het concept

Het uitzonderlijke vastgoedproject Urban Court is ideaal gelegen in het centrum van Brussel. Drie nieuwe appartementsgebouwen vormen samen een origineel en elegant geheel rond een grote gemeenschappelijke tuin. De drie gebouwen zijn in 2022 in aanbouw en zullen naar verwachting begin 2023 worden opgeleverd.

Dit groene eiland telt 142 nieuwe appartementen, studio’s en penthouses in verschillende vormen en groottes. Het merendeel is uitgerust met ruime, goed georiënteerde terrassen. Urban Court komt tegemoet aan alle criteria voor comfort en duurzaamheid.

Ontdek Urban Court in beeld
Urban Court - Woonkamer Binnenaanzicht Urban Court - Woonkamer Binnenaanzicht
Urban Court - Mezzanine-appartementen op de begane grond Urban Court - Mezzanine-appartementen op de begane grond
Urban Court - Interieur Keuken Kant Urban Court - Interieur Keuken Kant
Urban Court - Mezzanine-appartementen op de begane grond Urban Court - Mezzanine-appartementen op de begane grond

Een groen eiland in het hart van de stad

Bruxelles ma belle … Met zijn levenscomfort, zijn authentieke persoonlijkheid en zijn vele groene ruimtes heeft onze hoofdstad alles om u te verleiden. Het project Urban Court past perfect in deze typisch Brusselse omgeving, met zijn ruime centrale tuin en zijn groendaken.

De stad bekeken door de bril van Urban Court wordt de ideale levensgezel van al wie zowel het bruisende stadsleven als de weldaden van de natuur weet te waarderen.

Meer weten

De architect aan het woord

MDW Architecture heeft vorm gegeven aan een origineel architecturaal project, met een eigen identiteit waarvan het design en de materialen perfect passen in de Brusselse dynamiek.

Met zijn uitgesproken horizontale en verticale lijnen en zijn met blauwgrijze geëmailleerde bakstenen beklede gevels, maakt Urban Court integraal deel uit van het Brusselse patrimonium. De afwisseling van ruwe en nobele materialen dragen de belofte in zich van onwrikbaarheid en tijdloosheid.

Marie Moignot en Xavier De Wil
MDW Architecture

Urban Court - Foto van MDW Architecture

Waarom Urban Court?

Kiezen voor Urban Court is kiezen voor een uitzonderlijk vastgoedproject, zowel wat betreft de locatie als de uitvoering.

Een uitzonderlijke ligging

Een unieke identiteit

Maximale mobiliteit

Het beste
van de stad

Geïnteresseerd? Contacteer ons!